JKP ”HIGIJENA”: Odnošenje kabastog otpada

Javno komunalno preduzeće ”Higijena” sprovodiće svoju redovnu akciju prolećnog odnošenja kabastog otpada pa će se tako uključiti i u starčevačku akciju ”April - mesec čistoće”.

ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE MESNE ZAJEDNICE: Sledi prolećno uređenje

Sedenica Skupštine mesne zajednice Starčevo održana je, 7. marta, u prostorijama Mesne zajednice a zasedanju su prisustvovali: Aca Dimitrić, Petar Andrejić, Jova Bajer, Brankica Dragojerac, Mićo Jakovljević, Željka Nedić, Miša Sokolović, Dalibor Adamov, Zorica Kalićanin i Anton Deninger, kao članovi Skupštine, zatim predsednica Izvršnog odbora Skupštine MZ Starčevo Vesna Radosavljević, članovi Udruženja sportskih ribolovaca “Nadel“ Zoran Vasiljković, Goran Poljak i Nebojša Vasiljković, koji suy Skupštinu inforimisali o aktivnostima USR “Nadel“, i zapisničar, Predrag Stanković.

VEĆNICA ZA OBRAZOVANJE U POSETI ŠKOLI: Ulaganja u obrazovanje

Gradska većnica za obrazovanje Tatjana Božić, šef odeljenja za osnovno i srednje obrazovanje u gradskoj upravi Ljubica Cvetanović i Ivana Ivanić, takođe iz Gradske uprave Grada Pančeva, obišli su u utorak, 19. marta, OŠ “Vuk Stefanović Karadžić“ iz našeg mesta kako bi se upoznali sa svim investicijama koje su realizovane u prethodnom periodu.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg Neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144

Faks: 013/631-144

Video o Starčevu

VREMENSKA PROGNOZA

Pretraga sajta

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…