ODRŽANA SEDNICA SKUPŠTINE MESNE ZAJEDNICE: Realizovani svi planovi za 2018.

Sednica Skupštine mesne zajednice Starčevo održana je u petak, 30. novembra, u prostorijama Mesne zajednice.

 

Prisutni na sednici bili su: Aca Dimitrić, Petar Andrejić, Miroslav Kužet, Jova Bajer, Mićo Jakovljević, Goran Stojanović, Dalibor Adamov, Zorica Kalićanin i Anton Deninger kao članovi Skupštine, zatim predsednica Izvršnog odbora Skupštine MZ Starčevo, Vesna Radosavljević, članovi Udruženja sportskih ribolovaca “Nadel“, Zoran Vasiljković, Goran Poljak i Nebojša Vasiljković i zapisničar Predrag Stanković. S obzirom na to da je sednici prisustvovao dovoljan broj članova Skupštine (9) za rad i odlučivanje, predsedavajući  je predložio, a Skupština jednoglasno prihvatila sledeći dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnih sednica;
  2. Usvajanje završnog finansijskog plana za 2018. godinu;
  3. Organizacija božićnih i novogodišnjih praznika;
  4. Informisanje o tekućim poslovima u Starčevu i
  5. Razno.       

Zapisnici sa prethodnih sednica usvojeni su jednoglasno a potom je jednoglasno usvojen izmenjeni finansijski plan Mesne zajednice Starčevo za 2018. godinu.

Pod trećom tačkom razmatrana je organizacija tradicionalnih aktivnosti pred Božić i Novu godinu a doneta je sledeća odluka:

- da se formira Organizacioni odbor u sastavu: Petar Andrejić, Aca Dimitrić, Jova Bajer, Vesna Radosavljević, Milan Bačujkov, Anton Deninger i Predrag Stanković,  koji će organizovati Božićni bazar i podelu paketića deci.

Potom se razgovaralo o radu  Mesne zajednice u proteklom periodu. Konstatovano je postavljanje zaštitne ograde ispred škole, a održavanje i uređenje naselja bilo je na redovnom nivou.

Pod tačkom razno jednoglasno su donete sledeće odluke:

- da se uputi dopis radi organizovanja sastanak sa odeljenjem za saobraćaj u vezi uređenja saobraćajnice puta L1 (Pančevački put i Ive Lole Ribara);

- da se uputi dopis saobraćajnoj policiji za češću kontrolu saobraćaja u naseljenom mestu Starčevo.

Članovi Udruženja sportskih ribolovaca “Nadel“ upoznali su predstavnike mesne vlasti sa dosadašnjim radom, kao i planovima za narednu godinu. Konstatovana je obostrana zainteressovanost za ekološke teme i uređenje priobalja Nadele.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Video o Starčevu

VREMENSKA PROGNOZA

Pretraga sajta

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…