ARHIVA

Redovna godišnja skupština Opštinskog vatrogasnog saveza Pančeva održana je u našem mestu u nedelju, 2. juna. Odnedavno je uvedena praksa da se redovne godišnje skupštine održavaju u naseljenim mestima koja pripadaju Savezu.

Opšta bolnica Pančevo renovirana je posle veoma obimnih građevinskih radova. Dobili smo modernu i savremenu bolnicu u kojoj se osim Pančevaca leče i stanovnici okolnih opština. Da podsetimo čitaoce, šta je sve urađeno u prethodnom periodu i koliko je novca uloženo u rekonstrukciju?

Usled teže bolesti doskorašnjeg predsednika starčevačke podružnice Saveza invalida rada, Miroslava Žekića, koji se uspešno oporavlja u pančevačkoj bolnici, zbog potreba kontinuiteta u radu, na vanrednoj sednici podružnice SIR-a za novog predsednika izabran je LJubomira Milanović, koji je odmah stupio na dužnost ove izuzetno aktivne organizacije. Iz tog razloga SN su razgovarale sa novim predsednikom o daljem radu Saveza invalida rada u našem mestu.

Plac u Kestenovoj ulici broj 5 kupljen je u februaru ove godine, za gradnju novog hrama u Starčevu, u “gornjem kraju“.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Video o Starčevu

VREMENSKA PROGNOZA

Pretraga sajta

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…