All for Joomla All for Webmasters

SKUPŠTINA VATROGASACA: Važnost postojanja DVD-a

11 jun 2018
(0 glasova)

Redovna godišnja skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Starčevo“ održana je u nedelju, 13. maja, u Svečanoj sali MZ Starčevo.

Skupštinu je otvorio predsednik  DVD-a Radomir Aritonović, a pre početka radnog dela minutom ćutanja odana je počast vatrogascima preminulim u toku prošle godine. Nakon usvajanja godišnjih izveštaja  podeljena su uverenja o završenom vatrogasnom kursu a zatim su se prisutnima obratili gosti iz DVD-a “Čenta“, DVD-a “Pančevo“ kao i predsednik Opštinskog saveza vatrogasaca Miloš Miličević koji je pohvalio rad DVD-a “Starčevo“ i rezultate koje su postignuti u veoma teškim uslovima. On je istakao da lokalna samouprava ima odličnu saradnju sa DVD-om i da razume važnost postojanja ovakvog društva, što nije slučaj u mnogim drugim lokalnim samoupravama pa dolazi do sve većeg broja  gašenja dobrovoljnih vatrogasnih društava. Domaćinima je poželeo što manje posla na terenu.

            Po završetku radne skupštine priređen je koktel u prostorijama DVD-a.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…