All for Joomla All for Webmasters

Starčevačke novine

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Kako se bliži kraj prvenstva fudbaleri Borca pružaju sve bolje partije i beleže zapažene rezultate

            Evo rezultata poslednjih šest utakmica:

Seniori KK-a Borac, kao i prethodnih godina tako i ove, počeli su takmičenje u Letnjoj regionalnoj ligi grupa Banat Jug, gde pored našeg kluba učestvuju i Tamiš 2, Opovo 99, Mladost (Omoljica), Agrobanat  (Plandište),  Mladost (Uljma), Sakule, Družina Kozlovac (Crepaja), Jedinstvo (Kačarevo) i   Omladinac 72 (Ilandža).

Turnir ragbi-veterana na kome su učestvovali i starčevački ragbisti održan je u subotu, 5. maja, na stadionu “Kemberovića polje “ u Zenici, BiH. Ovo je bila druga poseta starčevačkih ragbista Zenici ali ovoga puta na turniru, na kome su se odazvali i ragbi veterani iz Hrvatske.

Polako počinju pripreme za ovogodišnji letnji program “Dani druženja“. Kao i u protekle dve godine, u okviru kulturnog leta biće organizovan deseti po redu “Eks JU rok fest“ koji će i ove godine trajati dva dana.

Lep dan - nedelja, 28. april, na Nadeli, potez kod “valjare“. Udruženje sportskih ribolovaca “Nadel“, u saradnji sa Zavičajnim udruženjem “Stari Ras“, odnosno sa omladinom podružnice  ove organizacijae, združenim snagama su organizovali pošumljavanje.

Još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi održana je u petak, 18. maja, u sali Mesne zajednice Starčevo.

Kao i svake godine u sezoni protivgradne zaštite od aprila do oktobra, meteorološka stanica u Samošu koja je glavna za ovaj deo Banata, dostavila je starčevačkoj poljočuvarskoj službi raketni lanser, opaljačku kutiju i četiri rakete za dejstvo na gradonosne oblake.

Plesni klub “Balerina“ predstavljao je Srbiju sa svojim  solistima 10-11. maja u “Areni Zagreb“,  gde se održalo  Evropsko prvenstvo pod nazivom “International dance open Zagreb 2018“, koje okuplja preko 200 klubova i deset hiljada  plesača iz 40 zemalja.

Strana 1 od 5
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…