All for Joomla All for Webmasters

GRČKI ROKERI NASTUPILI U KKK-u: Solunski pank-rok

11 jun 2018
(0 glasova)

KKK i Dom kulture organizovali su još jednu dobru internacionalnu svirku. U nedelju, 22. aprila, nastupio je grčki  pank-rok bend “Vudu Hilers“ (“NJoodoo Healers“) iz Soluna a kao uvod u rok veče nastupio je domaći “Kreativni nered“.

Gosti iz Soluna su na evropskoj turneji koja je započela početkom februara i imali su više od 50 koncerata. Ova turneja ujedno obeležava petnaest godina postojanja ovog benda. Kris Pentelas, frontmen “Hilersa“ često je u Srbiji gde ima puno prijatelja a za naš list je izjavio:

            - Nisam ni sumnjao u gostoprimstvo Starčevaca jer dobro poznajem srpske običaje. Sve vreme turneje smo bili “gladni“, sve dok nismo ušli u Srbiju. Kreativni kulturni klub je odličan prostor, odmah nam je bilo jasno da ima tradiciju. Zvuk je bio dobar a publici se očigledno svidela svirka. Stekli smo nova poznanstva i prijateljstva, vidimo se ponovo nekom drugom prilikom.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…