All for Joomla All for Webmasters

KOŠARKA: Loš start seniora

11 jun 2018
(0 glasova)

Seniori KK-a Borac, kao i prethodnih godina tako i ove, počeli su takmičenje u Letnjoj regionalnoj ligi grupa Banat Jug, gde pored našeg kluba učestvuju i Tamiš 2, Opovo 99, Mladost (Omoljica), Agrobanat  (Plandište),  Mladost (Uljma), Sakule, Družina Kozlovac (Crepaja), Jedinstvo (Kačarevo) i   Omladinac 72 (Ilandža).

 

            Takmičenje je počelo, 13. maja, a odmah na startu je Borac odigrao komšijski derbi sa KK-om Mladost u Omoljici. Starčvci su loše otvorili utakmicu tako da su Omoljčani u prvoj četvrtini bili znatno nadmoćniji i pobedili sa 23:9. U drugoj se Borac trgao i odigrao znatno bolje i požrtvovanije te je bilo neizvesno ali Mladost dobija sa 12:9, tako da se na pauzu otišlo sa rezultatom  35:18 za Omoljčane. U trećoj četvrtini Borac je odigrao onako kako zna i kako se očekuje pa je dobio ovaj period igre sa 20:17, ali je izgubio četvrti period sa  14:8, za krajnji rezultat 66:46 za Mladost.

            Narednog vikenda, 20. maja, na domaćem terenu ugošćena je ekipa KK Opovo 99, Starčevci su i u ovoj utakmici ušli nedovoljno borbeno tako da prvi period pripada gostima - 8:19. Kao i u prvoj utakmici tako i u ovoj druga četvrtina je odigrana znatno bolje i rezultat je bio 14:16. Treću i četvrtu četvrtinu dobijaju  gosti sa 9:14 i 12:14, a krajnji rezultat glasio je - 62:43 za goste.

Zoran Kokanović

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…