ragbiii

Poslednji turnir pionira grupe A održan je polovinom novembra Starčevu. Ovaj turnir je bio odlučujući za plasman pred plej-of koji će se održati krajem meseca, takođe u Starčevu, u okviru Finalnog ragbi vikenda za 2020 godinu.

Takođe, tog vikenda predviđene su i finalne utakmice kadetskog i juniorskog prvenstva Srbije, finalni turnir Ženske razvojne lige a kao kruna biće finale kupa između RK-a Rad i ovogodišnjeg šampiona RK-a Partizan.

            Rezultati na 4. turniru:

BRK Crvena zvezda - RK Rad 0:35;

RK Borac - RK Kruševac 25:0;

RK Kruševac - RK Rad 0:30;      

BRK Crvena zvezda - RK Borac 5:30;

RK Borac - RK Rad 10:5;

RK Kruševac - BRK Crvena zvezda 1:25.

            Plasman na 4. turniru: 1. mesto RK Borac, 2. mesto RK Rad, 3. mesto BRK Crvena zvezda i 4. mesto RK Kruševac. Generalni plasman: 1. mesto RK Rad, 2. mesto RK Borac, 3. mesto BRK Crvena zvezda i 4. mesto RK Kruševac.

            Međunarodni turnir ragbi veterana održan je 7. novembra, u Rušnju, a na njemu su učestvovali i ragbi veterani Borca. Cilj turnira ovog tipa je druženje, tako da je rezultat bio u drugom planu. Istog vikenda petlići RK-a Borac osvojili su 5. mesto na turniru u Loznici.

            - Zadovoljni smo ostvarenim rezultatima u proteklom periodu. Kruna rada sa mladim selekcijama jeste to da je u kampu za perspektivne ragbiste, koji je održan u Vršcu, učestvovalo  devet starčevačkih ragbista: tri pionira, dve devojke i četiri kadeta, rekao je za naš list Radivoj Ćosić, jedan od trenera Ragbi kluba Borac Starčevo.

G. Milošević

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top