Zahuktala se prvenstvena trka za bodove u Prvoj ligi Srbije za odbojkaše. Tačnije, polako će početi da se pravi “rasplet“, s obzirom nma to da je do kraja ostalo još sedam kola.

            Za ljubitelje igre preko mreže i ovog puta stižu lepe vesti. Borac nastavlja da niže uspehe, da pobeđuje i da ljubomorno čuva prvoligaški tron. Nema euforičnih izjava iz ovog sportskog kolektiva, radi se u miru, dobro se trenira, ide se iz utakmice u utakmicu...

            Prošlog vikenda na programu su bili mečevi petnaestog kola šampionata, a tim koji predvode Vojislav Pavlović i Dušan Jović, ostvario je i svoj dvanaesti trijumf i tako napravio još jedan veliki korak ka društvu najboljih.

            Starčevci su bili domaćini u Kovinu, ali to im nije smetalo da trijumfuju. Ubedljivo su savladali drugi tim beogradskih “crno-belih“ i tako na najlepši način najavili predstojeće okršaje: Borac - Partizan II 3:0, po setovima 25:14, 25:11 i 25:16.

            Od samog početka utakmice u kovinskoj hali sportova pri OŠ “Đura Jakšić“, Vladimir Knežević i njegovi drugovi držali su meč pod svojom kontrolom, ne dozvoljavajući Beograđanima nijednog trenutka da čak i pomisle na nekakvo iznenađenje. Kao što i rezultati setova pokazuju, Borac je bez velike muke stigao do nova tri boda i nastavio trku s Nišlijama i ostalim konkurentima za najviši plasman.

            - Momci su od početka igrali maksimalno. Ozbiljno su pristupili utakmici, a takav odnos prema meču i rivalu doneo je ubedljiv trijumf. Šansu da igraju dobili su i oni koji su tokom trke imali manju minutažu na terenu. Sada nam predstoji još jedan veliki derbi. Idemo u Novi Sad na megdan s Vojvodinom II, koja će igrati u najboljem sastavu. Idemo da se nadigravamo, da se borimo i da pokušamo da ostvarimo još jedan dobar rezultat - najavljuje prvi trener Borca Vojislav Pavlović.

A. Živković

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top