SEDNICA SKUPŠTINE MESNE ZAJEDNICE: Predlog budžeta za 2019. godinu

Sednica Skupštine mesne zajednice Starčevo održana je u četvrtak, 20. septembra.

 

Prisutni na sednici bili su: Aca Dimitrić, Petar Andrejić, Miroslav Kužet, Brankica Dragojerac, Jova Bajer, Mićo Jakovljević, Miša Sokolović, Milan Antonijević i Anton Deninger kao članovi Skupštine, zatim predsednica i zamenik predsednika Izvršnog odbora Skupštine Vesna Radosavljević i Željko Terzić i zapisničar Predrag Stanković.

            S obzirom na to da je sednici prisustvovao dovoljan broj članova Skupštine  za rad i odlučivanje, predsedavajući Dimitrić je predložio, a Skupština jednoglasno prihvatila sledeći dnevni red:

  1. Usvajanje zapisnika sa prethodnih sednica;
  2. Usvajanje predloga za izmenu Finansijskog plana za 2018. godinu;
  3. Usvajanje Predloga finansijskog plana za 2019. godinu;
  4. Informisanje o tekućim poslovima u Starčevu;
  5. Razno

            Zapisnici sa prethodnih sednica su usvojeni jednoglasno. Pod drugom tačkom jednoglasno je doneta odluka da se usvaja se predlog za izmenu Finansijskog plana MZ Starčevo za 2018. godinu u okviru iste pozicije a pod trećom tačkom jednoglasno je usvojen Predlog finansijskog plana za 2019. godinu u iznosu od 6.840.000,00 dinara za tekuće i 660.000, za kapitalne transfere, što je u istom obimu kao i za prethodnu i ovu godinu.

            Skupština je potom razmatrala funkcionisanje Mesne zajednice u proteklom periodu. Član Skupštine, Petar Andrejić je izložio da je u prethodnom periodu, pored redovnog održavanja odrađeno još komunalnih poslova: izgrađene su betonske staze ispred Ambulante i kod prodavnice “Podunavlje“, završen je atarski put do Ivanova, postavljeni su stubići kod Pošte a prostor je ozelenjen, poravnata je velika površina na obodu Somborske ulice, završeno je instaliranje video-nadzora na Trgu i pijaci, a kao najznačajnije, naveo je sanaciju udarnih rupa na kolovozima. Istakao je i to da su, zahvaljujući meštanima, ofarbana i uređena dva dečija igrališta (mesna zajednica je obezbedila materijal a građani rad).

            Na kraju, formirana je komisija u sastavu: Jova Bajer, Anton Deninger i Milan Bačujkov koja treba da definiše  uređenje prostora oko buduće kapele na rimokatoličkom groblju.

SN

 

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Video o Starčevu

VREMENSKA PROGNOZA

Pretraga sajta

Top