Mesna zajednica Starčevo pozvala je Starčevce i sve ljude dobre volje da pomognu dečije odeljenje starčevačke ambulante. Usled zastarelosti, bilo je neophodno nabaviti nove stolove za povijanje beba. Odaziv građanstva bio je takav da su sredstva za tri nova stola brzo prikupljena - za jedno popodne.

U prisustvu onih donatora, ili njihovih predstavnika, koji su želeli da budu prisutni pri uručenju stolova za povijanje beba, ova donacija, vredna 55.000 dinara, uručena je starčevačkoj ambulanti u subotu, 22. februara. Na korišćenje su predata tri stola, po dimenzijama koje je primalac donacije predložio. Predstavnici Ambulante zahvalili su se na ovoj donaciji Mesnoj zajednici, koja je akciju pokrenula, kao i svim donatorima, prisutnima, i onima koji su želeli da ostanu anonimni.

            Narednih dana dečije odeljenje dobiće i korito za merenje beba a planira se i oslikavanje čekaonice. Ovakve i slične akcije biće nastavljene a Starčevci, oni koji žive ovde i oni koji su u dijaspori, pokazali su koliko vole svoje mesto.

P. Andrejić

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

Video o Starčevu

VREMENSKA PROGNOZA

Pretraga sajta

Top