Petar Andrejić, predsednik MZ Starčevo:

- Godina za nama bila je puna izazova. Kao mesna uprava, reagovali smo na odgovarajući način na pandemiju koja je proglašena proletos, ispunjavajući sve obaveze koje je pred nas postavio Krizni štab.

Nismo ispuštali iz fokusa ni razvoj našeg mesta pa je tako Starčevo dobilo kilometre nove asfaltne podloge u ulicama, a počeli su i finalni radovi na gasifikaciji. Polovinom godine naše mesto dobilo je i muzej upotpunivši na taj način spektar ponude, namenjene ne samo Starčevcima, već i građanima iz šire okoline. Strateški, pratimo razvojne planove Grada i okvire državne politike. Planovi za narednu godinu postoje i građani mogu očekivati mnoge aktivnosti u razvoju naše lokalne zajednice. Svima želim srećne praznike i dobro zdravlje!

Brankica Dragojerac, potpredsednik Saveta MZ Starčevo:

- Pred nama su Nova godina i Božić, pred nama su nove nade, izazovi i iščekivanja. Svodimo bilanse i kreiramo planove za sledeću godinu sa željama da nam bude i lepša i uspešnija. Naše mesto je doživelo velike urbanističke i investicione promene.  Raduje nas saznanje da je Starčevo jedno od najuređenijih naselja u okolini. Uverena sam da ćemo, u godini koja dolazi, sa još većim elanom i odgovornošću nastaviti započete projekte. Poštovani sugrađani, vama i vašim porodicama želim puno zdravlja i sreće u Novoj godini.

Zorica Čikara, predsednik Izvršnog odbora SMZ:

- S obzirom na pandemiju koja nas je zadesila, mogu reći da smo uradili veoma dobar posao ove godine. Potrudićemo se da sledeće godine budemo još aktivniji, da građanima Starčeva budemo od koristi i da komunalne probleme rešavamo u najkraćem mogućem roku. Svima sugrađanima želim srećnu Novu godinu i božićne praznike, mnogo zdravlja, uspeha i sreće.

P.S.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top