kkneolit

Košarkaški klub Neolit iz Starčeva, u okviru Letnje lige Košarkaškog saveza Vojvodine, započeo je pripreme za predstojeću sezonu u kojoj će nastupati u Drugoj srpskoj ligi.

Usled pandemije koronavirusa, aktivnosti kluba u prethodnom periodu bile su smanjene, ali radilo se na dovođenju novih igrača u klub. Prošlog vikenda započela je Letnja liga tokom koje će, najviše mladi igrači dobiti prostor da se iskažu. KK Neolit u Letnjoj ligi ima dva predstavnika, pa će u grupi A igrati Neolit 1, a u grupi B - Neolit 2. To samo govori koliko mladih košarkaša želi da nastupa za ovaj klub. - Iako mlad klub, Neolit veoma brzo napreduje a volju da pomognu iskazali su pre svega Košarkaški savez Vojvodine, Mesna zajednica, kao i Dom kulture. Nadamo se da će se epidemiološka situacija smiriti i da ćemo na našim tribinama moći da dočekamo brojne navijače koji žele da podrže naš klub - kaže Predrag Peropvić iz službe za odnose sa javnošću KK-a Neolit.

U prvom kolu Letnje lige Košarkaški klub Neolit je savladao ekipu Kozlovac, a u drugom pobeda je upisana protiv Plandišta, dok je Neolit 2 u prvom kolu izgubio od Virtusa, a u drugom kolu lako savladao ekipu Borca. U sledećem kolu, na svom terenu, Neolit dočekuje Omladinac i Radnički iz Kovina.

SN

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top