Prošlog vikenda odigrane su utakmice šestog kola Prve lige Srbije u odbojci, a Starčevci su ostvarili peti trijumf. Ova pobeda još više dobija na značaju, jer je došla posle poraza od druge ekipe novosadske Vojvodine.

           Tim iz našeg mesta pokazao je karakter, izdigao se iznad situacije i brzo se vratio na pobednički kolosek. Na isti onaj gde je bio četiri nedelje, od početka ovosezonske trke za bodove.

            Ekipa koju predvode Vojislav Pavlović i Dušan Jović prošlog vikenda gostovala je u Paraćinu i ljubitelji igre preko mreže mogli su da prisustvuju duelu imenjaka, u kome je mnogo više pokazao onaj Borac iz Starčeva.

            Razlika u klasi između ovih timova bila je evidentna. Domaćini su na početku utakmice pokušali da pariraju raspoloženim gostima, ali više od časnog poraza nisu mogli: Borac (Paraćin) - Borac (Starevo) 0:3, po setovima 21:25, 19:25 i 16:25.

            - Čestitam momcima na zalaganju, pobedi i nova tri osvojena boda. Tim iz Paraćina jeste u ovom trenutku slabiji od našeg, ali nijednog trenutka nismo potcenili protivnika. Naši igrači su igrali na nivou, maksimalno ozbiljno, pa ubedljiv trijumf nije izostao. Priliku da igraju na ovoj utakmici dali smo svim igračima, a što je najvažnije, svi su je iskoristili na najbolji način. Idemo dalje, nastavljamo u ovom ritmu i spremamo se za naredne mečeve. Predstoji nam susret protiv Topličanina na našem terenu, koji takođe moramo da odradimo maksimalno. Tim iz Prokuplja se u međuvremenu pojačao dvojicom igrača i predstavljaće tvrd orah za mnoge rivale. Mi polako kompletiramo svoje redove. Mihajlo Pajić nije trenirao desetak dana zbog povrede ali polako se vraća u ritam i to je za nas lepa vest - preneo je utiske iz Paraćina trener starčevačkog Borca Vojislav Pavlović.

            Posle šest odigranih kola u novom šampionatu ekipa Borca zauzima drugo mesto na tabeli. sa pet pobeda i jednim porazom (13 bodova)   koliko ima i prvoplasirani Niš, ali sa dva boda više. Na trećem mestu je Smederevo, sa četiri pobede i dva poraza, a identičan uspeh do sada ostvario je i četvrtoplasirani Novi Pazar. 

A. Živković

(Pančevac)

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top