Udruženje penzionera koje je nedavno obnovilo rado u Starčevu sve je agilnije. Oni se okupljaju u novim prostorijama ustupljenim nakon rekonstrukcije od strane Mesne zajednice, a koje dele sa lokalnim udruženjem žena. U dodatno opremanje ovog prostora uključila se i gradska organizacija penzionera koja je Starčevcima donirala televizor, frižider, električni radijator i još neke sitnice koje će pomoći našim najstarijim sugrađanima koji se okupljaju u nekadašnjem kafeu Volejbol.

         Preko penzionera možete nabaviti i ogrevno drvo po povoljnim cenama. Počev od 9. februara vrši se  upis drva (hrast, bukva, cer i bagrem) i to po ceni od 10.000 dinara po kubiku, na 12 mesečnih rata, a u cenu  je uračunat je prevoz, sečenje i cepanje.

            Starčevački penzioneri planiraju i brojne izlete, pa i to može biti razlog da se pridružite ovom udruženju.

            Ako pripadate generaciji seniora, učlanite se i vi! Pored druženja u prostorijama koje se nalaze u centru (nekadašnji kafe “Volejbol“), pored Mesne zajednice, organizuju se besplatni i drugi izleti i beneficirani odlasci u banje, igranke…

            Penzioneri sa niskim primanjima mogu dobiti pomoć, kao i druge olakšice. Kontakt osobe su Mirko Stojić i Mile Veličković.

            Penzioneri dele svoje prostorije sa Udruženjem žena, tako da je ovo prilika da se i zainteresovane Starčevke uključe u rad ovog aktivnog udruženja. Kontakt osoba je LJiljana Zarić.

            Prostorije su otvorene ponedeljkom, sredom i petkom u vremenu 9-12 sati.

KONTAKT

Skupština mesne zajednice
Trg neolita 1, Starčevo, Srbija

Telefon: 013/631-144, 063/565-752

Faks: 013/631-144

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Video o Starčevu

Video: Starčevo 2002.

VREMENSKA PROGNOZA

Top